Welkom in de wereld van Mmmmh kooklessen!

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring voor teambuilding? Of een kookles voor een groep, familie of vrienden? Sinds 2003 biedt Mmmmh! een brede waaier aan kooklessen aan in Brussel en in heel België, gaande van gastronomische kooklessen tot vegetarische, Italiaanse en Aziatische kooklessen.

ONZE WAARDEN

Bij Mmmmh! is gastronomie meer dan een passie, het is een manier van leven. We zijn gepassioneerd door koken en we houden van lekker eten! We creëren Mmmmh! recepten met kwaliteitsingrediënten die seizoensgebonden zijn en lokaal worden ingekocht.

Leider in culinaire teambuilding

Onze gepassioneerde en ervaren chef-koks zijn gespecialiseerd in het leiden van groepen tijdens culinaire evenementen, van 10 tot 300 personen, zoals Team cooking , Chefs' Battle , het Groot restaurant of de Inleiding tot wijnproeven.

Teambuilding in de keuken kan worden georganiseerd in het Frans, Nederlands of Engels en stimuleert de communicatie en samenwerking tussen teamleden. De deelnemers koken en proeven samen de maaltijd, waardoor ze elkaar beter leren kennen en effectief leren samenwerken.

meer informatie

Kooklessen met vrienden of familie

Onze kooklessen voor individuen, zoals Friends cooking, Inleiding tot wijnproeven of Chocolade workshop, zijn ontworpen om je een authentieke ervaring te geven.

Onze ervaren chef-koks begeleiden je door de stappen van elk recept en delen hun kennis en tips. Of je nu een beginner bent of een gepassioneerde amateurkok, onze cursussen zijn geschikt voor alle niveaus en smaken, en zijn ook de perfecte manier om speciale gelegenheden te vieren zoals verjaardagen, vrijgezellenavonden, of gewoon een moment om te delen met vrienden.

bekijk al onze kooklessen met vrienden

Onze kookworkshops in Brussel en in heel België

Sinds 2018 is Mmmmh!, voorheen gevestigd op de Charleroisesteenweg in Sint-Gillis, lid geworden van de groep Les Secrets du Chef.

Onze openbare lessen vinden nu plaats in de keukens van Les Secrets du Chef-winkels, uitgerust met het beste kookgerei van een merk en gelegen in Brussel, Louvain-La-Neuve en Namen.

Voor uw speciale privé- of professionele evenementen verwelkomen we u in onze partnerlocaties, tot 300 personen, overal in België!

bekijk al onze publieke kookcursussen